Events

Begin hier je zoektocht in ons ruim aanbod opleidingen
CIB SYNDIC TEKSTUEEL SYC23.png

Agelopen event! Welkom op het Syndiccongres 2023!

Save the date! Op donderdag 11 mei organiseert CIB Vlaanderen voor de derde keer het Syndiccongres. Op het programma staan boeiende gesprekken over de renovatieplicht, jobredesign als oplossing voor het personeelstekort, het imago van de syndicus en hybride werken. Het belooft weer een fijne en leerrijke dag te worden. Zien we je daar?

https://www.syndiccongres.be/inschrijving-congres/5/

Afgelopen event! Schrijf je nu in voor het tweede Syndiccongres op 29 september 2022

Op donderdag 29 september organiseert CIB Vlaanderen het tweede Syndiccongres. We trekken hiervoor naar La Brugeoise in Brugge. Net als vorig jaar hebben we een boeiend programma samengesteld op maat van de syndicus. Denk maar aan hot topics als laadpalen, glasvezel, renovatie in mede-eigendom, de nieuwe asbestverplichtingen, ... Het volledige programma vind je op syndiccongres.be.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 23 september. Tot dan!

 

https://syndiccongres.be/inschrijving-congres/4/syndiccongres-2022
Banner Vastgoedcongres.png

Afgelopen event! Vastgoedcongres 2022 - Slimmer wonen! Beter wonen?

Een toenemende stedelijke bevolking, gewijzigde woonwensen, significante effecten van klimaatverandering en de naweeën van de coronapandemie vereisen de nodige aanpassingen aan onze woonmarkt. Welke nieuwe woonmodellen en woonvormen passen hierbij? Welke technologische en digitale oplossingen dragen bij aan de noodzakelijke transitie op het gebied van energie, mobiliteit en leefbaarheid? En hoe kunnen vastgoedprofessionals consumenten- en toekomstgericht ondernemen in een competitieve markt?

https://vastgoedcongres.be
event-vastgoedacademie.png

Afgelopen event! Vastgoedacademie

De Vastgoedacademie organiseert exclusieve studie- en netwerkmomenten die mensen met een hart voor vastgoed samenbrengen om actuele vastgoedtopics uit te diepen. Een aantal toonaangevende experts leiden het geheel telkens in goede banen. Onze leden ervaren het als een pluspunt om collega’s te ontmoeten. Het is verrijkend om te weten hoe andere vastgoedmakelaars en syndici de markt aanvoelen en hoe zij met bepaalde problemen omgaan. CIB-leden genieten steeds van een voordeeltarief.

www.vastgoedacademie.be
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙