We mogen weer, samen! Na veel twijfel, afgelastingen, online versies, ... mogen we eindelijk weer allemaal samenkomen in Antwerpen voor het Vastgoedcongres 2022. 

Naar aanleiding van de overschakeling naar code oranje op de coronabarometer, hebben we beslist om het Vastgoedcongres niet enkel op een virtuele manier te organiseren. We schakelen over naar een hybride formule! Dat betekent dat je kan kiezen tussen een fysieke aanwezigheid (met mogelijkheid tot netwerking + aanwezigheid van onze partners) in het FMCC in Antwerpen of een virtuele deelname. Ben je al ingeschreven en wil je de virtuele deelname omzetten naar een fysieke aanwezigheid? Stuur dan zeker een mailtje naar info@vastgoedcongres.be. Wij doen dan het nodige om jouw inschrijving in orde te brengen! Nog niet ingeschreven? Schrijf je dan zeker in op www.vastgoedcongres.be. Als je fysiek aanwezig wil zijn, schrijf dan zeker in vóór 2 maart. Indien je het congres virtueel wil volgen, kan je je inschrijven tot 14 maart. Alle tarieven kan je raadplegen op onze website.

Onder het motto 'Slimmer wonen! Beter wonen?' bekijken we de toekomst van de vastgoedwereld. Een toenemende stedelijke bevolking, gewijzigde woonwensen, significante effecten van klimaatverandering en de naweeën van de coronapandemie vereisen de nodige aanpassingen aan onze woonmarkt. Welke nieuwe woonmodellen en woonvormen passen hierbij? Welke technologische en digitale oplossingen dragen bij aan de noodzakelijke transitie op het gebied van energie, mobiliteit en leefbaarheid? En hoe kunnen vastgoedprofessionals consumenten- en toekomstgericht ondernemen in een competitieve markt?

Onder andere Jo Caudron (Scopernia), Kaat Decock (Groep Huyzentruyt) en Barbara Van Den Haute (Digitaal Vlaanderen) komen u meer vertellen over de evolutie binnen de vastgoedmarkt in een interessant debat. Mis "the big comeback" van het congres dus zeker niet en schrijf je in!