EXCLUSIEF VOOR CIB-LEDEN: 8 GRATIS HR-TRAJECTEN

 

CIB ondersteunt vastgoed kmo's! Of je nu vol zelfvertrouwen aan het roer van je onderneming staat of je hebt pas recent de zeilen gehesen: een team vormen, aansturen en bijeenhouden brengt uitdagingen met zich mee. 

Vaar als een ervaren kapitein de juiste koers dankzij ons leertraject ‘Ship’in' voor bedrijfsleiders, HR-verantwoordelijken en leidinggevenden in de vastgoed kmo. 

Ship'in biedt je 8 trajecten rond de belangrijkste fasen in de HR-cyclus. Elk traject bestaat uit een aantal leermomenten en wordt steeds zowel in Gent als Antwerpen georganiseerd. De combinatie van verschillende manieren van leren garandeert een optimale verhouding tussen geïnvesteerde tijd en het behaald resultaat. Zo starten we steeds met één of enkele korte live webinars, gaan we daarna over op praktijksessies, feedback- en coachingsessies, e-learningsnacks en sluiten we af met een lerend netwerk.

Klik hieronder op een opleiding en krijg een overzicht van elk opleidingstraject. Elk opleidingstraject is goed voor 3 erkende BIV-uren! 

  1. (AFGELOPEN) De juiste m/v/x op de juiste stoel (7u)
  2. (AFFGELOPEN) Selectie en werving: op zoek naar de witte raaf? (9u)
  3. Organisatieklimaat: sleutel tot succes (7u)
  4. Onboarding: welkom aan boord! (8u)
  5. Baas of coach? (9u)
  6. Bouwen aan een team (9u)
  7. Feedback geven en evalueren (9u)
  8. Loonbeleid en -optimalisatie: meer informatie volgt 

Schrijf vandaag nog in voor een HR-traject naar keuze en zet samen met ons koers naar het team van morgen!  
In samenwerking met Fonds 323 en CIB.