Jouw klant weet wat hij wil. Weet jij het?

 

Het jaar 2020. Een snel veranderende maatschappelijke context en dus ook snel veranderende noden en verwachtingen bij je klanten. Weet jij al hoe je dat zal aanpakken? Hoe speel je in op trends als vergrijzing, klimaat of de nood aan compacter wonen? Hoe maak je een connectie met de klant om te begrijpen wat hij verwacht of nodig heeft? In de opleiding “Anders leven en anders wonen in 2020: dit wil uw klant” laat Jan Van Caneghem je kennis maken met deze nieuwe klant en zal hij je bovendien enkele technieken aanreiken die ook jij perfect kan toepassen!

Van je klanten kan je leren. Niet overtuigd? Zij weten nochtans beter dan wie ook wat ze van je aanbod verwachten.

“Dat is inderdaad helemaal juist! Van hen kan je zelfs leren hoe je succesvol(ler) kan zijn! Je haalt er niet alleen persoonlijk voordeel uit, maar ook economisch zet je enkele stappen vooruit. Fouten worden in een vroeg stadium gedetecteerd waardoor de impact ervan ook snel teniet kan worden gedaan. Wanneer je ook nog eens alle andere belanghebbenden betrekt, zal je nog meer inzichten verwerven in een meer efficiënte en voordelige aanpak van een project.”

Waarom moeten vastgoedexperts deze opleiding precies volgen?

“Als vastgoedontwikkelaar ben jij de expert in het ontwikkelen van vastgoed, van het proces en het project. Je klanten, de toekomstige bewoners, zijn de experten van de nood en de verwachtingen. In deze opleiding krijg je de middelen aangereikt om zelf met je potentiële klanten na te denken over het te ontwikkelen aanbod.”

Welke tools zullen zij daarvoor aangereikt krijgen?

“Technieken als personae, customer journey, en empathy mapping zullen je helpen de verwachtingen van klanten te onderzoeken binnen de context van trends zoals ‘verstedelijking en super diversiteit’, ‘smart building and living’, ‘verduurzamen en vergroenen’, ‘duurzaam en circulair design’. Ook creatief nadenken via workshops, fast idea generation en value mapping komt aan bod.”

Klaar om de ware noden van je klanten te ontdekken? Schrijf je in op deze opleiding. Snel zijn is de boodschap, want plaatsen en locaties zijn beperkt!

Anders leven en anders wonen in 2020 – dit wil uw klant

  • Gent: 25 september 
  • Oostende: 26 oktober
  • Leuven: 13 november
  • Antwerpen: 11 december

Telkens van 14u-17u

Meer info en inschrijven