VACATURE BUSINESS DEVELOPER

De sector van vorming evolueert snel, en ook VIVO innoveert! Om onze verschillende producten commercieel te ontwikkelen zoeken wij een voltijdse Business developer.
Heb je een neus voor commerciële opportuniteiten en affiniteit met de vastgoed- en/of de vormingswereld? Dan is dit jouw kans om de uitdagende groeistrategie van VIVO samen met ons te realiseren.
Interesse in deze uitdagende functie? Grijp je kans om je naam te verbinden aan VIVO en stuur je CV met motivatiebrief per mail naar personeel@cib.be

Wie is VIVO?

VIVO (www.vivo.be) is de meest toonaangevende vormingsverstrekker in de vastgoedsector. Jaarlijks volgen ruim 25.000 deelnemers één van onze opleidingstrajecten om hun kennis op vastgoedgebied verder te ontwikkelen. VIVO zorgt ervoor dat vastgoedprofessionals kunnen evolueren in hun job via een uitgebreid palet aan opleidingsvormen en -onderwerpen.

Je taken en verantwoordelijkheden 
Je kan ideeën en tendensen vertalen in succesvolle commerciële productlijnen, van concept over marketing tot prijszetting.
- Op basis van de bestaande kennis binnen het team en de continue research ben je mee de drijvende kracht achter productvernieuwing en -optimalisatie.
- Je bent analytisch ingesteld en kan de performantie van producten kritisch bekijken en bijsturen.
- Je bouwt en implementeert een duidelijke productpositionering en -strategie, en vertaalt die in korte- en langetermijn targets.
- Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw en implementatie van een commerciële strategie voor de verschillende leervormen, en rapporteert rechtstreeks aan de directeur.
- Je ontwikkelt en onderhoudt een breed netwerk binnen en buiten de vastgoedmarkt om van daaruit mee te denken over de commerciële strategie van VIVO.
- Je bent het commercieel aanspreekpunt binnen VIVO en bouwt sterke klantrelaties op.

Jouw profiel
Je hebt een passie voor nieuwe technologieën, ook op het vlak van content creatie en -organisatie. Kennis van authoring tools en eerdere ervaringen in een leeromgeving zijn mooi meegenomen maar geen must.
- Je genoot een hogere opleiding (min. bachelor) en kan terugblikken op een ruime ervaring (min. 4 jaar) in sales en/of business development.
- Je bent een uitstekende communicator.
- Je werkt gestructureerd, kan de juiste prioriteiten leggen en deze vertalen in resultaatsgerichte acties.
- Je combineert jouw natuurlijke commerciële instelling met een stevige dosis zelfstandigheid.

Wat bieden wij? 
Een afwisselende job waarin je een grote mate van zelfstandigheid krijgt om je commerciële vaardigheden te ontplooien en bij te dragen aan de groei van VIVO.
- Een marktconform loon en een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, inclusief bedrijfswagen.
- Een vlot bereikbaar kantoor in Gent
- Mogelijkheid tot thuiswerk (max. 2 dagen per week)
- Een hecht en positief ingesteld team waarin open wordt gecommuniceerd.

Interesse in deze uitdagende functie? Grijp je kans om je naam te verbinden aan VIVO en stuur je CV met motivatiebrief per mail naar personeel@cib.be