Webinar: Organisatie van een vastgoedkantoor en aansprakelijkheid van de zaakvoerder

BIV erkende uren: 2u

Inhoud

Webinar: Organisatie van een vastgoedkantoor en aansprakelijkheid van de zaakvoerder (2u)


De organisatie van uw vastgoedkantoor en de kans op juridische schermutselingen zijn sterk gerelateerd. In de eerste plaats is de zaakvoerder van een vastgoedkantoor meestal makelaar en bezieler. In de tweede plaats moet de zaakvoerder denken en handelen in functie van organisatie en conflict handling/-prevention.

 

In dit webinar bekijken we de flow van de transactie (verhuur/verkoop/beheer) in functie van de prominente aansprakelijkheidstopics: GDPR, witwas, discriminatie, gebruik van Kadasterfinder en deontologie.


We bekijken zaken als onthaal, planning, identificatie, beheer van gegevens, organisatie van uw computerbestanden,… telkens met bijzondere aandacht voor de juridische impact die de betrokken regelgevingen met zich kunnen meebrengen. Ook de verhouding zaakvoerder - zelfstandige - bedienden wordt belicht en geanalyseerd.

 

U krijgt een goede kijk op het brede spectrum van mogelijke aansprakelijkheden en de daaraan gebonden organisatiegebieden. Daarnaast zal u aan de hand van het dossier het plan van aanpak voor uw eigen organisatie vorm kunnen geven.

Doelgroepen

  • Vastgoedbemiddelaars
  • Vastgoedbeheerders
  • Vastgoedexperten
  • Vastgoedpromotoren
  • Bedienden
  • BIV-stagiairs

Planning

Webinar
Maandag 28 Jun. 2021 - 14u00 - 16u00
2u Frank Burssens
Docenten
Juridisch.jpg
juridisch

109 opleidingen

Anderen bekeken ook

Er is een fout opgetreden. Probeer de pagina te herladen en opnieuw te proberen. Reload 🗙