Leiden van vergaderingen in mede-eigendom: do's en don’ts

BIV erkende uren: 6u

Inhoud

Leiden van vergaderingen in mede-eigendom: do's en don’ts (6u)


Het leiden van een vergadering in mede-eigendom is niet makkelijk. U krijgt immers te maken met mede-eigenaars die hardnekkig vasthouden aan hun eigen mening of tegenwind bieden als er budgetten moeten worden vrijgemaakt voor renovaties, … Ook dan moet u klantgericht blijven communiceren en uw doelen niet uit het oog verliezen.


In het eerste deel leert een communicatiespecialist u een aantal vergadertechnieken die u zullen helpen om de aanwezigen te leiden en begeleiden. U krijgt tips & tricks aangereikt om met meer mensen in minder tijd toch efficiënter te vergaderen.


In het tweede van deze les worden de beroepstechnische zaken waarmee u te maken krijgt in een algemene vergadering in mede-eigendom toegelicht: Welke elementen moet een statutaire algemene vergadering bevatten? Hoe stelt u de resultaten van een begroting aanschouwelijk en begrijpelijk voor? Wanneer vraagt u hulp van bv. een architect bij de behandeling van ingewikkelde technische aspecten? Wat met onthoudingen bij stemmingen? Welke rol speelt de syndicus tijdens de vergaderingen?,…


Aansluitend krijgt u een aantal praktijkoefeningen die het geheel nog duidelijker voor u maken.

Doelgroepen

  • Vastgoedbeheerders
  • Bedienden
  • BIV-stagiairs

Planning

Brugge
Donderdag 28 Okt. 2021 - 09u30 - 12u30
3u
Donderdag 28 Okt. 2021 - 13u30 - 16u30
3u
you-x-ventures-Oalh2MojUuk-unsplash.jpg
communicatie

40 opleidingen

Anderen bekeken ook

Er is een fout opgetreden. Probeer de pagina te herladen en opnieuw te proberen. Reload 🗙