BIV erkende uren: 3u

Inhoud

Rentmeesterschap: onbekend maar niet onbemind (3u)


In deze opleiding, die wordt gegeven door een rentmeester die met de voeten in de praktijk staat, gaan we in op een minder gekend deel van het vastgoedbeheer, dat vandaag serieus in de lift zit.


Een rentmeester beheert als ‘lasthebber’ een eigendom voor rekening van derden en doet dit door het afsluiten van een beheermandaat. Via een wel doordacht administratief, financieel en technisch beheer streeft hij naar een optimaal huurrendement voor de klant en dit zowel op korte als op lange termijn. Daarnaast zorgt de rentmeester ervoor dat zowel de huurder als de verhuurder hun (contractuele) verplichtingen naleven.


Een rentmeester moet uiteraard een ver doorgedreven kennis hebben van de verschillende huurwetgevingen, het registratierecht e.d., maar dat is niet het doel van deze opleiding.


Hier bekijken we wat het rentmeesterschap precies inhoudt 'on the field', welke taken de rentmeester uitvoert en waarop hij moet letten bij het uitoefenen van zijn beroep. Kortom: alle praktische aspecten komen aan bod.

Doelgroepen

  • Vastgoedbemiddelaars
  • Vastgoedbeheerders
  • Vastgoedpromotoren
  • Bedienden
  • BIV-stagiairs

Planning

Webinar
Deze opleiding bestaat uit 1 cursusdeel:
  • Vrijdag 26 Nov. 2021 - 14u00 - 17u00
    3u Carl Boury
Juridisch.jpg
juridisch

28 opleidingen

Docenten
Profile image of Carl Boury

Carl Boury
vastgoedmakelaar-rentmeester

Anderen bekeken ook

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙