Leiden van vergaderingen in mede-eigendom: do's en don’ts

BIV erkende uren: 6u

Inhoud

Leiden van vergaderingen in mede-eigendom: do's en don’ts (6u)

Het leiden van een vergadering in mede-eigendom is niet makkelijk. U krijgt immers te maken met mede-eigenaars die hardnekkig vasthouden aan hun eigen mening of tegenwind bieden als er budgetten moeten worden vrijgemaakt voor renovaties, … Ook dan moet u klantgericht blijven communiceren en uw doelen niet uit het oog verliezen.

In het eerste deel leert een communicatiespecialist u een aantal vergadertechnieken die u zullen helpen om de aanwezigen te leiden en begeleiden. U krijgt tips & tricks aangereikt om met meer mensen in minder tijd toch efficiënter te vergaderen.

In het tweede van deze les worden de beroepstechnische zaken waarmee u te maken krijgt in een algemene vergadering in mede-eigendom toegelicht: Welke elementen moet een statutaire algemene vergadering bevatten? Hoe stelt u de resultaten van een begroting aanschouwelijk en begrijpelijk voor? Wanneer vraagt u hulp van bv. een architect bij de behandeling van ingewikkelde technische aspecten? Wat met onthoudingen bij stemmingen? Welke rol speelt de syndicus tijdens de vergaderingen?,…

Aansluitend krijgt u een aantal praktijkoefeningen die het geheel nog duidelijker voor u maken.

Doelgroepen

  • Vastgoedbeheerders
  • Bedienden
  • BIV-stagiairs

Planning

Kust Midden (Oostende)
Donderdag 01 Dec. 2022 - 10u00 - 13u00
3u
Donderdag 01 Dec. 2022 - 14u00 - 17u00
3u
milin-john-Si-khyfXAV8-unsplash.jpg
communicatie

7 opleidingen

Anderen bekeken ook

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙